Despre Atomic Drive!

O scoala de soferi adaptata nevoilor tale!

Scoala de soferi ATOMIC DRIVE este o societate tanara si dinamica infiintata in anul 2012 cu sediul si punctul de lucru in Bucuresti pe B-dul Energeticienilor nr.9e in sectorul 3 (Intre sala de sport Apollo si caminele studentesti Arcca/Liceul Decebal).
Inca de la infiintare, ne-am propus asigurarea serviciilor de inalta calitate, in conformitate cu legislatia in vigoare si la standarde europene, in scopul de a avea cea mai mare promovabilitate.
Constienti de faptul ca un cursant multumit reprezinta cea mai buna forma de promovare, ne asumam raspunderea garantarii satisfactiei acestuia.
Atentia nostra se indreapta catre oferirea de servicii de calitate, utilizarea celor mai noi si mai moderne mijloace didactice si a celor mai utile informatii de care cursantul are nevoie pentru a deveni cel mai bun conducator auto.
Personalul este motivat in activitatile executate si prezinta un nivel ridicat al conduitei profesionale si comportamentale.
Scoala de soferi ATOMIC DRIVE este preocupata de grija fata de cursanti, acestia reprezentand elementul cheie pe care se bazeaza deciziile si actiunile noastre.
Satisfactia cursantilor si garantarea multumirii acestora reprezinta unul dintre obiectivele noastre de interes.

Seriozitatea, adaptibilitatea si perseverenta instructorilor nostri sunt alte caracteristici de baza, de la care scoala de soferi ATOMIC DRIVE nu se abate si care ne-au permis sa raspundem cu promptitudine cerintelor diversificate din acest domeniu.
Atuu-uri principale: profesionalism, calitate, initiativa si garantie!